NaslovnicaVijestiPROCURILI DETALJI RONADLOVOG 10-GODIŠNJEG UGOVORA SA NIKEOM: Ogromne cifre u pitanju -...

PROCURILI DETALJI RONADLOVOG 10-GODIŠNJEG UGOVORA SA NIKEOM: Ogromne cifre u pitanju – Ronaldo najplaćeniji Nikeov sportaš!

Novac pristiže na sve strane za Juventusovu zvijezdu i peterostrukog pobjednika Zlatne lopte, Cristiana Ronalda.

PROCURILI DETALJI

Detalji su procurili iz Footabll Leaksa, preko Der Spiegela, u vezi sa jednim od najunosnijih Ronaldovih sponzorskih ugovora sa velikanima sportske odjeće Nike.

Nike i Adidas su navodno vodili veliku bitku za njegov potpis prije nego što je portugalski internacionalac potpisao 10-godišnji ugovor sa američkim gigantima još 2016. godine.

Prema pisanu Football Leaksa, 34-godišnjak će biti plaćen vrtoglavih 146.8 milijuna funti od strane Nikea, što je godišnja naknada od 14.68 milijuna funti. Ali to nije sve, jer je zahvaljujući bonusima dobio ogromnih 18.3 milijuna funti i 2016. i 2017. godine.

A navodi se da bivša zvijezda Real Madrida u ugovoru ima premijsku klauzulu od 3.6 milijuna funti koja postaje aktivna kada osvoji globalnu nagradu, poput Zlatne lopte ili FIFA-inog najboljeg igrača.

Ronaldo drži rekord kao Nikeovo najplaćenije poznato ime iz svijeta sporta.

Nike je, nakon kontakta sa Der Spiegelom, zatražio odgovor na pitanje: “Ne raspravljamo o ugovorima sa našim sportašima javno”, dok su Ronaldovi predstavnici također odbili komentirati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!