NaslovnicaVijestiProcurili dokumenti koji otkrivaju Guardiolin tajni račun u Andori. Evo za što...

Procurili dokumenti koji otkrivaju Guardiolin tajni račun u Andori. Evo za što ga je koristio!

Mediji širom svijeta bruje najvećem curenju dokumenata u povijesti. Takozvani Pandora Papers (Pandorini dokumenti) otkrivaju tajno bogatstvo 35 svjetskih vođa, bivših i sadašnjih, te od dodatnih 300 dužnosnika širom svijeta.

Procurili dokumenti

Na toj listi se također nalaze Andre Babiš, Tony Blair, Vladimir Putin i njegovi saradnici. Među njima ima i nekoliko Hrvata. Lista također uključuje kralja Abdullaha II, superzvijezdu kriketa Sachina Tendulkara, pjevačicu Shakiru, talijanskog mafijaša Raffaelea Amatoa, kao i trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema pisanju španjolskih medija Pep Guardiola je izbjegavao plaćati porez u Španjolskoj, tako što je otvorio off shore račune u Andori. Tamošnja vlada je 2012. godine pod vodstvom Mariana Rajoya uvela porezne povlastice za bogataše, što je privuklo brojne poznate osobe da otvore svoje račune u andorskim bankama. To je naravno učinio i španjolski stručnjak Guardiola.

Na svom računu u Andori, Guardiola je primao novac koji je zarađivao igrajući za Al Ahly u Kataru, a prema navodima španjolskih medija, preko tog računa je provukao oko 500.000 eura na koje je platio samo 10% poreza.

Španjolac se pojavljuje i kao predstavnik kompanije koja se zove Repox Investments. Tu kompaniju je Guardiola navodno koristio kako bi sakrio svoj identitet. Kroz banku u Andori je provlačio novac kojeg je zarađivao od 2007. do 2012. godine kao trener Barcelone B i njihove prve momčadi.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!