NaslovnicaVijestiPROCURILO U JAVNOST: Barca sprema ponudu za jednog od najboljih mladih igrača...

PROCURILO U JAVNOST: Barca sprema ponudu za jednog od najboljih mladih igrača u povijesti nogometa!

Barcelona je razmišljala o tome da napravi smiješno dobru ponudu za PSG i potpis Kyliana Mbappea idućeg ljeta. Kapetan Barcelone Lionel Messi je možda ovog tjedna osvojio svoju šestu Zlatnu loptu, ali sigurno je da sa godinama, njegova karijera polako dolazi kraju i trebali bi ga uskoro zamijeniti.

PROCURILO U JAVNOST

Na popisu je samo nekoliko igrača koji su sposobni za to prema klub, a jedan od njih je Kylian Mbape koji će definitivno skupo koštati.

Fox Sports je sada izvijestio da će Barcelona u nadolazećem ljetu poslati jednu odličnu ponudu za napadač PSG-a. Osim 120 milijuna eura u gotovini, ekipa Ernesto Valverdea će Francuskom klubu ponuditi napadača Antoine Griezmanna i Ousmane Dembelea u pokušaju da dovedu Mbappea.

Antoine Griezmann je stigao na Nou Camp samo ovog ljeta za 120 milijuna eura iz Atletico Madrida, ali nije se uspio smjestiti u svoj novi klub i očito nema povjerenja u Lionel Messija. Kao rezultat toga, Barca će pokušati da ga se riješi samo godinu dana od njegovog potpisivanja, tako što će ga poslati u njegovu domovinu u puno lakšu ligu.

Ousmane Dembele u međuvremenu nije uspio uvjeriti Ernesto Valverdea da je spreman za prvi tim nakon dvije godine provedene u klubu. Francuz je u vrijeme svog transfera u Barcu bio jedan od najperspektivnijih igrača na svijetu, ali problemi sa ozljedama uzrokovani nediscipliniranim načinom života izvan terena doveli su do toga.

S druge strane, Kylian MBappe smatran je pravim nasljednikom Lionel Messija, kao i Cristiana Ronalda, dok ga PSG cijeni na 300 milijuna eura. Francuski giganti su navodno u kontaktu sa Real Madridom, ali još ništa nije odlučeno, dok se Barca tek sada počela spominjati.

Branitelji titule La Lige sigurno su vrlo ambiciozni da pobijede rivala u potpisu jednog od najboljih mladih igrača u povijesti, dok je njihova ponuda vrlo primamljiva.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!