NaslovnicaVijestiProcurio Alabin ugovor sa Real Madridom: Evo koliko će zaraditi za pet...

Procurio Alabin ugovor sa Real Madridom: Evo koliko će zaraditi za pet godina!

Procurio je ugovor Davida Alabe sa Real Madridom i otkriva da će bivša zvijezda Bayerna zaraditi gotovo 100 milijuna funti u svom novom klubu.

Procurio Alabin ugovor

Alabin ugovor sa Bayernom je istekao krajem prošle sezone, a u svibnju je potvrdio prelazak u Real, pridružujući se španjolskoj ekipi u besplatnom transferu.

Ti besplatni transferi nikada nisu zapravo besplatni, s većim plaćama i većom naknadom za potpisivanje ugovora uvijek se nadoknađuje dio ušteđenog novca koji se trebao platiti za naknadu.

Sada su procurili detalji o Alabinom ugovoru koji pokazuju koliko je Austrijanac koštao Los Blancose.

Prema izvješću, 29-godišnjak će zarađivati nevjerojatnih 376.000 funti tjedno za pet godina na koje je potpisan, što je jednako 98 milijuna funti.

Povrh tog novca, svestrani igrač dobio je i 15.1 milijun funti potpisavši ugovor, a njegov agent Pini Zahavi je također zaradio 4.4 milijuna provizije.

Neće samo Alaba i čovjek koji ga zastupa imati koristi od ovog transfera, s obzirom da je obitelji igrača dato 5,4 milijuna funti iz neutvrđenog razloga.

Sve to znači da će dogovor koštati divove La Lige Real ukupno 122,9 milijuna funti, što je malo više od ‘besplatnog’.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!