NaslovnicaVijesti'Procurio' novi dres Barce za sezonu 2018/19!

‘Procurio’ novi dres Barce za sezonu 2018/19!

Iako smo tek na polovini tekuće sezone, na internetu je procurio izgled novog dresa Barce za sezonu 2018/19. Ovako bi trebalo da izgleda novi dres Barce.

Ove sezone po prvi put na dresu našao se logo japanske kompanije Rakuten, u čijem je vlasništvu Viber, a koja je zamijenila Qatar Airways na mjestu generalnog sponzora. Potpisan je ugovor koji će važiti do 2020. godine, u vrijednosti od 200 miliona dolara.

I u novoj sezoni katalonski klub nosiće logo istog generalnog sponzora, a razlika u odnosu na ovosezonski dres su simetrične tanke pruge. Nike ovaj put nije mnogo eksperimentisao, te je pribjegao klasičnom dizajnu, koji će se nekima svidjeti, dok će ga drugi ocijeniti isuviše monotonim i neinovativnim.

[su_no1forfootball]

Plava boja je ponovo dominantna na dresu, s tim što je raspored crvenih i plavih pruga podjednak, u odnosu na ovogodišnji, na kojem su crvene pruge dominirale na sredini dresa, sužavajući se ka rubovima, gdje je preovladavala plava.

Navijači Reala u NEVJERICI: U vrijeme velike krize kluba, Ronaldo se pred upravom pojavio sa NOVIM i NEMORALNIM zahtijevom

Transfer glasine: United ne želi Ronalda, RB Leipzig kupuje zvijezdu Ajaxa, Guardiola dovodi zvijezdu Real Madrida

Na rukavu će ostati logo turske kompanije Beko, koja se bavi proizvodnjom bijele tehnike, dok je mjesto na drugom rukavu, naravno, rezervisano za logo natjecanja, u ovom slučaju španjolske La Lige.

Blaugrana ove sezone zasad sjajno “gura” u svim natjecanjima. U La Ligi su prvi sa 9 bodova prednosti ispred Atletica, te čak 19 više od najvećeg rivala Real Madrida, dok se u osmini finala Lige prvaka sastaju sa Chelseajem.

U Copa del Reyu dogurali su do četvrtfinala, gdje ih očekuje duel sa gradskim rivalom Espanyolom, a jedina mrlja u dosadašnjem dijelu sezone je uvjerljiv poraz u španjolskom Superkupu od Reala.

U svakom slučaju, ovo je najvjerovatnije dres u kojem će po svoj prilici Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho predvoditi momčad u pohodu na trofeje.

Više slika dresa možete pogledati na ovom linku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!