NaslovnicaVijestiProcurio novi grb Intera!

Procurio novi grb Intera!

Novi grb Inter Milana je procurio na internetu. Klub navodno kreće u novi, moderni izgled kako bi proslavio 113. rođendan u ožujku. Službeno ime kluba se također mijenja iz ‘Football Club Internazionale Milano” u “Inter Milano”.

Procurio novi grb

Trenutni grb ima slova FCIM u dizajnu, dok će novi imati samo IMO (za Inter Milano).

Do curenja je došlo putem uzorka Nikeovih proizvoda, kako je objavljeno na Footy Headlinesu. Ima zlatno-crni dizajn, okružen debelim krugom. Zvijezda iznad je nešto što talijanski klub može nositi za svakih 10 osvojenih naslova prvaka (Inter trenutno ima 18 Scudetta).

Logotip Intera koji se mijenja u manje pretrpan dizajn odražava potez Juventusa iz 2017. godine. Njihov novi grb “J” uznemirio je neke tradicionaliste, ali torinski klub vjeruje da je pomogao u privlačenju modernih sponzora i globalizaciji brenda Juve.

S novim grbom i pojednostavljenim imenom, Inter se možda nada da će slijediti sličan put.

https://twitter.com/juventusfcen/status/82110116676752179

Klub je u pravnom sporu sa Američkom ligom zbog nove momčadi Davida Beckhama koja se zove Inter Miami. Talijanska ekipa tvrid da je izraz ‘Inter’ sinonim samo za njih i tuži ih za krađu zaštitnog znaka.

Hitno je potrebno globalno ulaganje – koje je dio cilja koji stoji iza Interovog ažuriranja grba i imena. Klub se finansijski bori protiv pandemije koronavirusa sa isplatama plaća igračima koje su navodno kasnile u nekoliko navrata.

Barem stvari dobro stoje na terenu. Ekipa Antonija Contea izbacila je Milana iz četvrtfinala talijanskog kupa u utorak – i zauzela drugo mjesto na tabeli Serije A sa dva boda zaostatka za gradskim rivalom.

Čak i ako Inter službeno predstavi ovu promjenu u narednim tjednima, to neće biti jedini put da su Nerazzurri promijenili grb.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!