NaslovnicaVijestiPROCURIO SASTAV ARSENALA PROTIV VALENCIJE: Unai Emery slučajno pokazao taktiku i sastav...

PROCURIO SASTAV ARSENALA PROTIV VALENCIJE: Unai Emery slučajno pokazao taktiku i sastav svoje momčadi!

Polufinale Europske lige se igra večeras gdje će se odigrati dvije utakmice, a u jednoj će Arsenal dočekati Valenciju na svom stadionu.

PROCURIO SASTAV ARSENALA

Menadžer Arsenala Unai Emery je slučajno pokazao svoj sastav za polufinale Europske lige protiv Valencije.

Topnici su se pripremali za nadolazeću utakmicu na Emiratesu sa vježbanjem na trenerskom terenu kluba i čini se da je Španjolac dopustio da njegova taktika bude viđena prije prve utakmice na Emiratesu.

Fotograf, koji je snimao slike tijekom treninga, uspio je uhvatiti taktičke informacije o postavi Arsenala, koji ne samo da je pokazao potencijalnu postavu svoje momčadi, već je pokazao i formaciju koju Španjolac namjerava izvesti večeras.

Arsenal – Valencia: Najava polufinala Europa ligeY7aoxQu.png

Prema slici ispod, Topnici su spremni odigrati 3-4-1-2 formaciju na Emiratesu, a Mesut Ozil će igrati iza Pierre-Emeric Aubameyanga i Alexandre Lacazettea u napadu.

Topnici u ovu utakmicu ulaze nakon tri poraza zaredom, sa porazom od 3-0 protiv Leicestera u nedelju poslijepodne.

I kao rezultat toga, njihove nade za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone sada vise u zraku, dok je Slava Europske lige potencijalno jedina ruta za igru u Ligi prvaka sljedeće sezone za Emeryja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!