NaslovnicaVijestiProdaje se slavni talijanski klub za 350 milijuna eura

Prodaje se slavni talijanski klub za 350 milijuna eura

Talijanski nogometni gigant, Fiorentina, uskoro će promijeniti vlasnika. Američki poduzetnik Rocco B. Commisso, koji je 2019. kupio klub od braće Delle Valle, izrazio je nezadovoljstvo situacijom u klubu i navodno ga odlučio prodati.

Commisso nije zadovoljan odnosom navijača Fiorentine prema njemu. Njihovo negativno raspoloženje eskaliralo je kada je vlasnik odlučio da je prodaja Dušana Vlahovića Juventusu dobar poslovni potez.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je klub zaradio više od 80 milijuna eura, navijači nisu bili sretni jer je njihov najbolji igrač prešao u momčad najvećeg rivala.

Talijani pišu da Fiorentina već ima svoje nove vlasnike i da se dogovor mora postići do kraja. Riječ je o konzorciju iz Saudijske Arabije, koji će kupiti klub za 350 milijuna eura.

Fiorentina je prošlu sezonu završila na sedmom mjestu u talijanskoj Serie A. Sljedeće će igrati u Konferencijskoj ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!