NaslovnicaVijestiProdaju Francuza za siću. Evo koliko Barcelona traži za Ousmanea Dembelea!

Prodaju Francuza za siću. Evo koliko Barcelona traži za Ousmanea Dembelea!

Ousmaneu Dembeleu je rečeno da ga Barcelona želi prodati ovog mjeseca, a cijena napadača navodno privlači interes u Premier ligi. Dembeleov sadašnji ugovor istječe na kraju sezone, a klub ga očajnički pokušava ponovo potpisati.

Mediji su sugerirali da će ga klub prodati nakon što potpiše novi ugovor, ali budući da nisu, klub je prošlog tjedna dao izjavu u kojoj su rekli da će ga prodati u siječnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako igrač nije previše impresioniran time što je prisiljen otići, čini se da ima mogućnosti za Newcastle i Manchester United koji su navodno zainteresirani.

Prema Le Parisienu, razlog zašto su ga dvije engleske ekipe tražile je cijena od 17 milijuna funti, zbog čega je Barca napravila ogroman gubitak na francuskom napadaču.

Potpisali su Dembelea 2017. godine, jer su htjeli zamijeniti Neymara, koji je prešao u PSG za 198 milijuna funti.

Bivši igrač Rennesa bio je u Dortmundu tek jednu sezonu, nakon što su ga platili 30 milijuna funti, ali njegova dobra forma značila je ogroman porast njegove vrijednosti.

Barca je platila oko 126 milijuna funti za njegove usluge, ali stvari nisu ispale kako se očekivalo. Ozljede i forma utječu na njegov napredak na Nou Campu.

Dembeleu je ovo peta sezona, a do sada je odigrao samo 129 utakmica za katalonskog velikana u svim natjecanjima u kojima je postigao samo 31 gol.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!