NaslovnicaVijestiProfesionalni kladioničar kupio klub i sada je na pragu ulaska u Premier...

Profesionalni kladioničar kupio klub i sada je na pragu ulaska u Premier ligu!

Klub iz Championshipa, Brentford je sinoć u uzvratnom susretu play-offa uspio pobijediti Swanseaja sa 3-1 i tako se plasirati u finale. U prvoj utakmici su izgubili sa 1-0, tako da je 3-1 bilo itekako dovoljno za prolazak dalje. U finalu će se sastati sa boljim iz duela Fulham/Cardiff.

Profesionalni kladioničar

U toj utakmici koja se igra večeras, Fulham je favorit sa koeficijentom 1.95 na njihovu pobjedu, koeficijent koji je u padu. Više analize i informacija o toj utakmici možete pronaći na našem FORUMU – besplatno je!

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Navijači Brentforda su proslavili prolazak u finale svog tima ispred stadiona sa bakljadom. Ovo je bila njihova posljednja utakmica na Griffin Parku, gdje će se Brentford preseliti na novi ovog ljeta. Njihov novi stadion će vrijediti 70 milijuna funti i zvat će se Brentford Community stadion.

Brentford je posljednji put u Premier ligi igrao kada je kraljica Elizabeta imala 13 godina, što vam dovoljno govori o tome kakva će ludnica biti ako oni prođu u Premier ligu, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 1.66.

Pitate se zašto baš pišemo o Brentfordu? Pa s obzirom da je to klub kojeg je kupio profesionalni kladioničar, te to nije baš uobičajen nogometni klub, dok su na jedan vrlo zanimljiv način stigli do ove pozicije i sada se bore za Premier ligu.

U ovom klubu nije bilo razvoja mladih igrača i ulaganja u klub i budućnost ovog kluba, nego je stigao tip koji nije bio baš voljen u ovom biznisu, te su čekali svaki trenutak da ga kritiziraju. Nikome nije bilo jasno zašto on ima takav način rada, ali kako se Brentford poboljšao, skoro pa nitko ga više ne kritikuje.

Ako želite da se kladite profesionalno pridružite se našem forumu na kojem je sve u potpunosti besplatno!

UZMI 100% BONUS!

Na kraju prošlog desetljeća Brentford je bio jedan tipični engleski klub koji se borio u trećim i četvrtim ligama engleskog nogometa, te su se godinama borili sa finansijskim problemima.

Svakog igrača koji je vrijedio iole novca, oni su prodavali, a često su to radili i sredinom sezone, te su tako sa minimalnim budžetom bili osuđeni na propast.

No, u sezoni 2004/05. momčad je imala ekipu sa igračima koji su vrijedili tek nekoliko tisuća funti, te su to bili donekle i poluamateri, slobodni igrači i oni koje nitko nije htio.

Tada je Brentford imao sreće, jer je profesionalni kladioničar Matthew Benham u isto vrijeme gradio svoje bogatstvo. Mathew Benham je diplomirani fizičar sa Oxforda, no izgleda da je skontao da se od fizike i neće baš obogatiti, te se okrenuo nekim drugim stvarima, kao što su kladionica i klađenje.

On je razvio sistem klađenja koji mu je donio mnogo novca, no taj sistem nikada nikome nije otkrio. Koliko je točno zaradio od klađenja nikada nije otkrio, ali sigurno je zaradio dovoljno, jer se prestao kladiti 2004. godine, te je odlučio da pokrene neke druge biznise koji bi mu donosili novac.

On je nakon toga osnovao tvrtku koja se zove Smartodds, koja kladioničarima nudi potpuno drugačiju analitiku za sportsko klađenje, koja bi vam trebala pružiti da budete dosta uspješniji, no tko to želi mora i platiti Smartodsu.

To je i razumljivo, s obzirom da vjerojatno ima svoj neki način na koji se uspio obogatiti. Tako se Benham počeo bogatiti, ali na drugoj strani, njegov klub je imao dosta problema i bio je na rubu bankrota.

Klub bi definitivno bio ugašen do sada da nije bilo Benhama i njegovog ulaganja. On je tada udruzi navijača klub pomogao sa nekoliko stotina tisuća funti, te su ti navijači kupili većinski dio kluba i na taj način su mogli da ga kontroliraju. Zaista lijepa priča , koja počinje sa nizom od sedam utakmica bez poraza u sezoni 06/07, no onda se Brentford spustio na zemlju.

Ovakva momčad nije imala šanse da se natječe sa jačim klubovima i oni su završili na posljednjem mjestu u trećoj ligi engleskog nogometa, te su imali veliki broj dugova. Tada je ponovo Benham uletio sa tri milijuna funti i otplatio dugove kluba.

Oni su sezonu 07/08 završili na 14-oj poziciji, a onda sljedeće sezone osigurali povratak u treću ligu. Benham je sada već imao velike prihode i postao je milijunaš, te naravno nije dopustio da se njegov klub rapsadne. On je obećao klubu da će svake sezone donirati barem jedan milijun funti kako bi klub opstao, te tako počeo prikupljati udjele u klubu.

Danas je on ponosni vlasnik kluba sa 96% udjela. Zaista, njegov dječački sa se ostvario i postao vrlo ozbiljan posao. Želimo mu svu sreću u borbi za ulazak u Premier ligu, nadamo se da će ova lijepa priča da se i nastavi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!