NaslovnicaVijestiProfesorica koja budi nemire u Premier ligi, zvijezdu Manchester Cityja uči engleski

Profesorica koja budi nemire u Premier ligi, zvijezdu Manchester Cityja uči engleski

Svi strani nogometaši koji igraju u Premier ligi najčešće angažiraju profesora engleskog jezika kako bi se što lakše prilagodili u zemlji u kojoj će igrati, a jedna od najtraženijih je profesorica Sara Duque koja osim svog znanja, također plijeni pažnju svojim izgledom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sara Duque je rođena u portugalu i ona je “language coach” igračima i trenerima, dok savršeno govori portugalski, egleski, francuski, njemački i španjolski, što joj je otvorilo vrata u svijetu nogometa.

Napadač Manchester Cityja Julian Alvarez je jedan od Sarinih učenika, gdje Portugalka hvali njegov talenat i stav da uči engleski jezi.

“U nogometu je jasna komunikacija između igrača ključna za provođenje strategija, donošenje odluka u djeliću sekunde i postizanje timskih ciljeva”, objasnila je djevojka koja trenutno živi u Manchesteru.

Slično tome, u životu nam učinkovita komunikacija može pomoći u izgradnji odnosa, rješavanju problema i snalaženju u novim kulturama. Od podizanja trofeja Svjetskog prvenstva do učenja novog jezika, talent mojih učenika ne poznaje granice”, napisala je na fotografiji sa Alvarezom.

Sara je po struci sportska pravnica, a u jednoj argentinskoj televizijskoj emisiji rekla je da su supruge nekoliko slavnih nogometaša ljubomorne na nju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!