NaslovnicaVijestiProfesorica koja budi nemire u Premier ligi, zvijezdu Manchester Cityja uči engleski

Profesorica koja budi nemire u Premier ligi, zvijezdu Manchester Cityja uči engleski

Svi strani nogometaši koji igraju u Premier ligi najčešće angažiraju profesora engleskog jezika kako bi se što lakše prilagodili u zemlji u kojoj će igrati, a jedna od najtraženijih je profesorica Sara Duque koja osim svog znanja, također plijeni pažnju svojim izgledom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sara Duque je rođena u portugalu i ona je “language coach” igračima i trenerima, dok savršeno govori portugalski, egleski, francuski, njemački i španjolski, što joj je otvorilo vrata u svijetu nogometa.

Napadač Manchester Cityja Julian Alvarez je jedan od Sarinih učenika, gdje Portugalka hvali njegov talenat i stav da uči engleski jezi.

“U nogometu je jasna komunikacija između igrača ključna za provođenje strategija, donošenje odluka u djeliću sekunde i postizanje timskih ciljeva”, objasnila je djevojka koja trenutno živi u Manchesteru.

Slično tome, u životu nam učinkovita komunikacija može pomoći u izgradnji odnosa, rješavanju problema i snalaženju u novim kulturama. Od podizanja trofeja Svjetskog prvenstva do učenja novog jezika, talent mojih učenika ne poznaje granice”, napisala je na fotografiji sa Alvarezom.

Sara je po struci sportska pravnica, a u jednoj argentinskoj televizijskoj emisiji rekla je da su supruge nekoliko slavnih nogometaša ljubomorne na nju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!