NaslovnicaVijestiProglašen najbolji britanski igrač svih vremena, imao nevjerojatnih 13 posto više glasova...

Proglašen najbolji britanski igrač svih vremena, imao nevjerojatnih 13 posto više glasova od Besta

Wayne Rooney proglašen je najboljim britanskim nogometašem svih vremena u novoj anketi navijača s preko 50 tisuća glasova.

Rooney je završio karijeru s pet naslova u Premier ligi, tri Liga kupa, FA kupom, Ligom prvaka i Europskom ligom, a također je i najbolji strijelac Uniteda svih vremena s 253 gola u svim natjecanjima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

40 posto čitatelja SPORTbiblea izabralo je Rooneya za svog najboljeg britanskog igrača, nevjerojatnih 13 posto više od ikone Sjeverne Irske Georgea Besta.

Bivši krilni igrač Uniteda smatra se jednim od najboljih igrača svih vremena i imao je veliku osobnost koja se slagala s tim. Best je proveo 11 godina u Crvenim Vragovima i bio je jedan od prvih nogometaša koji je postao slavna osoba.

Best se tijekom života borio s alkoholizmom. Tragično je preminuo 2005. godine nakon borbe s bolešću, u dobi od 59 godina.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!