NaslovnicaVijestiProjekat Nice se nastavlja: U klub za 2 miliona doveli nogometaša za...

Projekat Nice se nastavlja: U klub za 2 miliona doveli nogometaša za kojeg su engleski klubovi potrošili 60 miliona eura

Francuska Nica dovela je igrača za samo 2 milijuna eura, za kojeg su klubovi engleske Premier lige zajedno potrošili čak 60 milijuna eura odštete.

Francuski prvoligaš Nice želi što prije iskoristiti probleme tradicionalno moćnih ekipa francuskog nogometa i uključiti se u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

U tu svrhu novi britanski vlasnici kluba prošlog ljeta su izdvojili više od 80 milijuna eura za pojačanja, a zanimljiva pojačanja očito se mogu očekivati ​​ovog ljeta, o čemu svjedoči dolazak iskusnog veznjaka s bogatim iskustvom iz engleske Premier lige Morgan Schneiderlina.

Nice je platio samo dva milijuna eura za igrača Evertona, a za skroman iznos dobio je 30-godišnjeg veznjaka, za koji su Southampton, Manchester United i Everton zajedno platili čak 60 milijuna eura odštete. Schneiderlin je upisao više od 200 nastupa u Premier ligi, a bio je i član ekipe Manchester Uniteda koja je pod Louisom Van Gaal osvojila FA kup.

Sakupio je 15 nastupa u dresu francuske reprezentacije i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za klub.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!