NaslovnicaVijestiPromašio penal protiv PSG-a i zbog toga kaznovan od strane kluba: Šta...

Promašio penal protiv PSG-a i zbog toga kaznovan od strane kluba: Šta se dešavalo prilikom izvođenja penala?

Neposlušnost se mora kazniti, rekao je trener Club Bruggea. Igrač koji je propustio jedanaesterac u Ligi prvaka suspendiran je i bit će novčano kažnjen od strane kluba, zbog promašenog jedanaesterca sa kojim bi Belgijanci osvojili bod protiv franscuske ekipe.

Club Brugge je protiv PSG-a bio na pragu sjajnog rezultata. Belgijanci su mogli osvojit bod i tako nadoknaditi zaostatak i gol Maura Icardija, ali nisu iskoristili priliku. Penal je trebao izvesti netko drugi, ali loptu je uzeo senegalski nogometaš Mbaye Diagne, no nije pogodio.

BIVŠI KAPITEN ZATRAŽIO ODLAZAK: Arsenal ne želi prodati Xhaku zbog bizarnog razloga!

Trener kluba Bruggea Philippe Clement bio je, dakle, bijesan poput risa. Neće dopustiti da neposluh nogometaša Galatasaraya (Mbaye je čak bio član Juventusa prije nekoliko godina) ekipi pošalje pogrešan signal. Dvadesetpetogodišnjaka je odlučio sankcionirati.

Suspendirao ga je za nadolazeću utakmicu prvenstva, a na kraju ga klub dodatno kaznio sa oduzimanjem sedmične plate.

Senegalac nije standardni izvođač prekida ali je u raspravi oko toga ko će izvesti penal uzeo loptu i nije dao razgovarati sa sobom. Nekoliko trenutaka kasnije, promašio je penal.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!