NaslovnicaVijestiPromjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u kolovozu 2019. preuzimajući ulogu šefa akademije Hajduka.

Dugogodišnji pomoćnik Arsenea Wengera u Arsenalu odmah je implementirao svoj sistem u svim omladinskim kategorijama Hajduka. Kulminacija njegovog rada bila je prošlosezonski uspjeh juniorskog tima splitske ekipe koji su se plasirali u finale Lige prvaka.

Današnji prvi korak Ivana Bilića nakon što je preuzeo funkciju predsjednika Hajduka bio je smjena Primorca s pozicije šefa akademije.

Primorac je premješten na poziciju savjetnika uprave, dok je na mjesto šefa akademije došao Goran Sablić, koji je poznat ljubiteljima nogometa po svojim ulogama kao šef stručnog stožera Širokog Brijega (2017./2018.) i Sarajeva (2021.).

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!