NaslovnicaVijestiPromjena pravila u Premier ligi nakon 28 godina razljutila navijače

Promjena pravila u Premier ligi nakon 28 godina razljutila navijače

Navijači Chelseaja i Wolverhamptona uzburkani su vijestima o mogućem Badnjaku kao terminu za njihove utakmice ove sezone. Društvene mreže su gorjele od nezadovoljstva, a neki prijete prosvjedima, podsjećajući na posljednji takav slučaj u Engleskoj, koji datira još od 1995. godine. Ova kontroverza rađa se zbog utjecaja televizija na raspored utakmica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


S obzirom na to da Božić ove godine pada na ponedjeljak, a Premier liga tradicionalno održava svoje utakmice vikendom prije Božića, na Boxing Day, 26. prosinca, i na prvi dan nove godine, utakmica između Wolvesa i Chelseaja, prvotno zakazana za subotu, 23. prosinca, sada se planira premjestiti na idući dan kako bi bila dostupna za televizijski prijenos u večernjim satima, što je izazvalo kontroverzu.

Iako kalendar za prosinac još nije službeno potvrđen, izvještaji u engleskim medijima sugeriraju da je gotovo sigurno da će se ta utakmica odigrati na Badnjak. Ova informacija izazvala je poseban gnjev među navijačima Chelseaja, koji bi trebali prijeći 200 kilometara u oba smjera kako bi prisustvovali utakmici, vraćajući se kući vrlo kasno – situacija koju smatraju neprihvatljivom.

“Ovakve vijesti nas duboko zabrinjavaju. Ako se ovakva odluka doista donese, smatramo je neprihvatljivom i poraznom za nas navijače, kojima se pljuje u lice. U trenutku kada navijačima treba na bilo koji način pomoći da putuju na utakmice, vi to otežavate,” rekao je predsjednik Chelseajeve udruge navijača Mark Meehan.

Ostali navijači su koristili društvene mreže kako bi iskazali svoju bijes i nezadovoljstvo, dok su neki čak poticali na organiziranje prosvjeda zbog onoga što opisuju kao nepravedan odnos prema navijačima. Konačna odluka o tome hoće li utakmica biti odigrana na Badnjak trebala bi biti objavljena do kraja ovog tjedna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!