NaslovnicaVijestiPROMJENE NA ANFIELDU: Liverpool otpustio tri igrača i doveo svoje prvo pojačanje...

PROMJENE NA ANFIELDU: Liverpool otpustio tri igrača i doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Redsi prave izmjene u svojoj U23 momčadi nakon što se prijelazni rok otvara danas. Liverpool je otpustio tri igrača svoje momčadi do 23 godine, a prvo pojačanje je već skoro stiglo.

PROMJENE NA ANFIELDU

To prvo pojačanje je Isaac Christie-Davies. ECHO shvaća da će Paulo Alves, Toni Gomes i Mich’el Parker biti otpušteni od strane Redsa.

Portugalski veznjak Alves stigao je u akademiju Kirkby u 2015. godini nakon što je u domovini igrao u Portu i Sanjoanenseom.

20-godišnjak je imenovan na klupi od strane Jurgen Kloppa u FA kup utakmici sa Plymouthom u siječnju 2017. godine, ali nije igrao od tada.

Gomes također odlazi nakon tri godine u akademiji. 19-godišnji portgalski napadač je bio na posudbama u Forest Green Roversu ranije ove sezone.

Liverpool je potpisao Parkera iz Arsenala u 2015. godini, ali je 19-godišnji branič bio limitiran ove sezone. Odigrao je samo jednu utakmicu Premier ligi 2 u 2017/18.

Neil Critchleyova ekipa do 23 godine je pojačanja sa Christie Daviesom.

Redsi su ponudili novi ugovor za 20-godišnjeg veznjaka, koji je imao probu u akademiji u ožujku.

Christie-Davies, čiji ugovor u Chelseaju završava ovog ljeta, proveo je gotovo desetljeće u Londonu nakon što se pridružio mladim redovima Brightona.

On je pomogao Chelseaju da osvoji FA kup mladih 2014/15 i 2015/16 sezone. Bio je također dio njihove momčad koja je osvojila UEFA ligu mladih 2016. godine prije nego što je prešao u U23 momčad.

Christie-Davies će slijediti korake Domonik Solankea, koji je prošlog ljeta napustio Chelsea zbog Liverpoola.

Jurgen Klopp i Liverpool mnogo rade na mladim igračima i grade za budućnost Redsa koji će sigurno sljedeće sezone biti jedan od glavnih konkurenata za osvajanje titule Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!