NaslovnicaVijestiBREAKING: Pronađen avion Emiliana Sale!

BREAKING: Pronađen avion Emiliana Sale!

Nakon nastavljene potrage za argentinskim nogometašem, od strane privatnih istražitelja, napokon je pronađen avion Emiliana Sale, koji je nestao s radara 21. januara u blizini Kanalskih otoka, otkad mu se izgubio svaki trag.

U privatnom avionu Piper Malibu PA-46, kojim je upravljao 60-godišnji pilot Dave Ibbotson bili su samo on i Sala, na putu iz Nantesa za Cardiff. Osim što su na francuskoj obali ranije pronađene presvlake koje su vjerovatno pripadale avionu, nije bilo nikakvih konkretnih rezultata potrage, koja je službeno prekinuta 24. januara.

Cijeli nogometni svijet ujedinio se u apelima za nastavak potrage za Salom, a pokrenuta je akcija za skupljanje donacija za nastavak potrage, u kojoj je prikupljeno oko 370.000 eura, a između ostalih, novac su donirali Mbappe, Rabiot, Payet, Ocampos, i mnogi pojedinci i organizacije.

13 dana nakon tragičnog leta, pronađeni su ostaci aviona Emiliana Sale na dnu kanala La Manche, nešto više od 12 sati nakon što je započela podvodna istraga sa dva plovna objekta.

“Danas ujutro u vrlo ranoj fazi potrage pronašli su preko sonara nešto sumnjivo na dnu mora. Nakon nekoliko sati provjere, David Mearns (voditelj potrage) nazvao me je i potvrdio da je riječ o avionu u kojem je bio Sala – rekao je dopisnik Sky Newsa Tom Parente.

“Mogu potvrditi da smo pronašli olupinu nestalog aviona u kojem su bili nogometaš Emiliano Sala i pilot David Ibbotson. Pronašla ju je moja ekipa u nedjelju ujutro. Obitelji su o tome prve obaviještene, a tim istražitelja će se o svemu službeno očitovati u ponedjeljak ujutro. Zbog poštovanja prema obiteljima nestalih ne bih više govorio o cijelom slučaju. Sve detalje ćete doznati na vrijeme” rekao je David Mearns, voditelj potrage i vlasnik tvrtke Blue water recoveries.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!