NaslovnicaVijestiPRONAŠAO NOVI KLUB: Mario Balotelli do kraja mjeseca besplatno odlazi iz Nice!

PRONAŠAO NOVI KLUB: Mario Balotelli do kraja mjeseca besplatno odlazi iz Nice!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, talijanski napadač Mario Balotelli uskoro bi mogao besplatno napustiti Nicu, te preći u redove drugog francuskog kluba, a riječ je o Marseilleu. Iako bi mnogi pomislili kako je Balotelli promijenio veliki broj klubova do sada u svojoj karijeri, zapravo je riječ o šest klubova, uključujući i Lumezzane, u kojem je igrao kao 16-godišnjak.

Balotelli odlazi u Marseille

Talijanski reprezentativac je u protekle dvije sezone u dresu Nice postigao 43 gola na ukupno 66 nastupa, što je sjajan učinak. Međutim, ove sezone igra razočaravajuće, te će po svemu sudeći otići besplatno do kraja ovog mjeseca. On se također prošlog ljeta povezivao sa odlaskom u Marseille, ali do transfera nije došlo.

Ipak, kako pišu Sky Italija i BBC Sport, on će konačno u ovom zimskom prelaznom roku otići u redove francuskog velikana. 28-godišnjak nije u najboljim odnosima sa brojnim suigračima u Nici, kao ni sa trenerom Patrickom Vieirom, a s obzirom na to da ima još samo šest mjeseci ugovora, čelnici kluba su mu spremni dozvoliti da ode besplatno.

On nije upisao niti jedan nastup još od četvrtog decembra, a sa Marseilleom bi navodno trebao potpisati ugovor do kraja sezone, po kojem će zaraditi oko dva miliona eura. Sredinom prošlog mjeseca pojavile su se i špekulacije kako bi se mogao vratiti u svoj bivši klub AC Milan, ali on je to sve negirao.

Naime, rekao je: “Lijepo je vidjeti da toliko navijača Milana ne želi da se vratim u klub. Jednog dana ste im potrebni, sljedećeg ne. Bitno je da ne žalim ni za čim. Nisam planirao još nikakav transfer. Govorim ovo kako bih naglasio da ne dobijam zahvalnost i poštovanje od strane ljudi koje ću uvijek voljeti.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!