NaslovnicaVijestiPRONAŠLI RJEŠENJE U NAPADU: Messi želi da ova zvijezda zamijeni Luis Suareza...

PRONAŠLI RJEŠENJE U NAPADU: Messi želi da ova zvijezda zamijeni Luis Suareza u Barceloni!

Pronašli rješenje u napadu. Messi želi da ova zvijezda zamijeni Luis Suareza u Barceloni! Barcelona nema veliku dubinu kvalitete u napadu, a izvješća tvrde da Lionel Messi želi da se klub pojača u tom polju potpisivajući Krzysztofa Piateka.

Pronašli rješenje

Katalonski divovi imali su sreće da je Luis Suarez bio u mogućnosti igrati onoliko utakmica koliko je igrao, uz jasan nedostatak napadača koje je Ernesto Valverde imao na raspolaganju.

Iako ih to nije koštalo do sada i španjolski taktičar ima opcije u smislu upotrebe igrača kao što su Messi u drugim ulogama, uprkos tome, zasigurno će biti zabrinutost za napad, pogotovo kada Suarez napuni 32 godine u siječnju.

Kao što je istaknuo Don Balon, predloženo je da Messi vidi Piateka kao potencijalno rješenje problema i želi da se Poljak pridruži Barceloni u siječnju.

23-godišnjak je također bio predmet interesa Napolija i Juventusa, dok je Football Italia izvijestila kako će on koštati oko 50 milijuna eura, tako da neće doći jeftino iz Genoe.

Ipak, to nije jedina zabrinutost, iako je postigao 13 golova u 13 utakmica do sada ove sezone, što maskira činjenicu da nije postigao u posljednjih pet utakmica u Seriji A.

S druge strane, da li je to znak da je možda samo uživao u dobroj formi na početku sezone i da nije sposoban to održati na konstantnoj bazi, nismo sigurni, ali dok se ne vrati na konstantnu formu, on će i dalje biti pod upitnikom.

Za takvu vrstu novca, Barcelona će zasigurno željeti potpisati napadača koji je sposoban dosljedno davati golove, a Piatek se još mora dokazati na najvišoj razini, s obzirom da je to njegova prva sezone u Italiji. Talent i potencijal su zasigurno tu, ali doživljaj i konstantnost nedvojbeno nedostaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!