NaslovnicaVijestiPRONAŠLI ZAMJENU ZA CASEMIRA: Real Madrid kupuje u Bundesligi!

PRONAŠLI ZAMJENU ZA CASEMIRA: Real Madrid kupuje u Bundesligi!

Real Madrid je navodno zainteresiran za potpisivanje veznjaka Borussije Dortmund Juliana Weigla kao zamjenu za Casemira.

PRONAŠLI ZAMJENU

Brazilski internacionalac je redovno igrao za Los Blancose ove sezone, dva puta je postigao protiv Club Bruggea i Levantea, dok je pružio jednu asistenciju protiv Osasune.

Međutim, Real Madrid je spreman prodati Casemira prema pisanju Don Balona, koji također tvrdi da je Weigl među igračima koje žele dovesti u zamjenu za 27-godišnjeg veznjaka.

24-godišnjak je bio sastavni dio Borussije Dortmund otkako se pridružio iz 1860 Municha. Do sada, Weigl ima 160 nastupa za Borussiju Dortmund na svim natjecanjima, postižući tri gola i asistenciju.

Njemački internacionalac na Tranfsermarktu trenutno vrijedi 25 milijuna eura i jedan je od najboljih veznjaka u Bundesligi.

Weigl bi bio sjajan dodatak momčadi Real Madrida, ali Los Blancosi ga možda neće baš tako lako potpisat, jer bi Borussia Dortmund mogla tražiti veliku naknadu za jednog od najvažnijih igrača u ekipi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!