NaslovnicaVijestiPRONAŠLI ZAMJENU ZA SUAREZA: On bi bio savršen za Barcelonu!

PRONAŠLI ZAMJENU ZA SUAREZA: On bi bio savršen za Barcelonu!

Pronašli zamjenu za Luis Suareza. Barcelona je navodno pronašla savršenu zamjenu za trenutnog napadača Urugvaja Luis Suareza. Kako stvari stoje, Barcelona je navodno zainteresirana za engleskog reprezentativca i igrača Tottenhama Harry Kanea, igrača koje smatraju ‘savršenom’ zamjenom za trenutnog glavnog napadača Luis Suareza.

Pronašli zamjenu

Ovo je u skladu sa Diariom Golom, koji ističe da je engleski internacionalac na vrhu klupske liste igrača kojeg žele dovesti kao zamjenu za Urugvajca, te da je Barcelona svjesna da će morati dobro gurnuti ruku u džep ako žele 25-godišnjaka na Nou Campu.

Izvješće također primjećuje da Real Madrid također želi dovesti Kanea u Španjolsku, pa izgleda da će Barcelona imati konkurenciju za Spursovog napadača.

Kane je jedan od najboljih napadača na svijetu u posljednjih nekoliko godina, a njegov rekord govori sam za sebe, jer je na vrhu Premier lige u posljednjih nekoliko godina.

U dosadašnjoj karijeri Tottenhama, 25-godišnjak je uspio postići ukupno 146 golova u 223 utakmice, fenomenalan rekord na koji bi svaki igrač bio ponosan.

Jasno je vidjeti da Luis Suarez u posljednjih nekoliko godina opada, a Barca ga definitivno treba zamijeniti ako žele osvojiti još koji treble u godinama koje dolaze.

Ako Barcelona dovede Kanea, njegovo igranje sa Messijem, Philippe Coutinhom i društvom sigurno će dobiti sve navijače Blaugrane, sigurni smo da bi svi bili sretni, dok bi ta trojka mogla napraviti velike stvari u nadolazećim sezonama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!