NaslovnicaVijestiUli Hoeneß otkrio zbog čega je propao transfer Boatenga u PSG: "Parižanima...

Uli Hoeneß otkrio zbog čega je propao transfer Boatenga u PSG: “Parižanima predlažem da promjene sportskog direktora!”

Predsjednik Bayerna Uli Hoeneß ostao je zaprepašten ponašanjem sportskog direktora PSG Antero Henrique tijekom pregovora za prelazak braniča Jerome Boatenga u Pariz.

Njemački mediji su izvijestili da su iz PSG-a tijekom pregovora imalo veoma arogantan stav a takvo ponašanje je također potvrdio i predsjednik Bayerna Uli Hoeneß.

„PSG želim savjetovati da zamijene sportskog direktoar. Gospodin, koji obavlja tu ulogu, klubu ne radi nikakve usluge. PSG ne može imati takvog sportskog direktora, ako žele da postanu jedan od najboljih klubova na svijetu”, rekao je Hoeness, i dodao.

„Za Boatenga, smo tražili 50 milijuna budući da ga kao prvo nismo željeli pokloniti i kao drugo nismo ni očekivali da PSG plati taj iznos. Osim toga, mi smo željeli učiniti uslugu za našeg menadžera, koji ga je želio zadržati.”

>> PONOVO NALJUTIO NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je Thibaut Courtois rekao o svom bivšem klubu!

Boateng je konačno ostaao član Bayern, a neke od neuspjelih pregovora također je obavio Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić.

[su_bet365_100_bonus]

„Ne želim nikoga uvrijediti, ali ja vam kažem da se do Bayerna ne možete tako ponašati. Pogotovo kada je u pitanju takav igrač. Da se dogodi transfer moraju se poklopiti mnoge stvari. Mi moramo imati tu želju, igrač mora imati želju i klub koji ga želi, mora pokazati tu želju. Tijekom pregovora nismo imali osjećaj da je to tako. Čak mi je i sam Boateng priznao da je taktika s druge strane, vrlo čudna” rekao je Salihamidžić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!