NaslovnicaVijestiPropao transfer Brozovića u Saudijsku Arabiju. Al-Nassr pronašao alternativu!

Propao transfer Brozovića u Saudijsku Arabiju. Al-Nassr pronašao alternativu!

Čini se da je AL NASSR izgubio strpljenje čekajući Marcela Brozovića. Prošlog vikenda, predstavnici saudijskog kluba su otputovali u Milano kako bi finalizirali pregovore, a već u nedjelju su postigli dogovor s Interom. Inter je pristao na odštetu od 23 milijuna eura. Očekivalo se da će se lako dogovoriti i s Brozovićem (30), kojem je ponuđeno 60 milijuna eura za trogodišnji ugovor.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Međutim, Brozović je odbio tu ponudu jer nije želio postati najplaćeniji hrvatski nogometaš na taj način. Umjesto toga, tražio je 30 milijuna eura godišnje i ugovor na dvije godine. Nakon toga je uslijedilo tri dana tišine. Razlog tome je što Brozović preferira Barcelonu ispred saudijskog kluba Cristiana Ronalda, čak i ako to znači manju plaću. No, trenutno Barca nije u situaciji da može poslati ponudu Interu za Brozovića niti može jamčiti plaću igraču.

Stoga, kako bi mogla dovesti Brozovića, veliku želju trenera Xavija, Barcelona mora prodati neke igrače. S obzirom da su u Al-Nassru svjesni da su Brozoviću drugi izbor, klub se okrenuo sjajnoj alternativi. Prema informacijama francuskih medija, ta alternativa je Seko Fofana, kapetan Lensa. Fofana je dva godine mlađi od Brozovića i imao je izvanrednu sezonu s devet golova i šest asistencija, što je doprinijelo drugom mjestu u prvenstvu, odmah iza nedodirljivog PSG-a. Lens je nedavno službeno potvrdio da su započeli pregovori s Al Nassrom vezano uz ovaj transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!