NaslovnicaVijestiPropao transfer Pjanića u Barcelonu! Miralem odlazi iz Juventusa, ali ne u...

Propao transfer Pjanića u Barcelonu! Miralem odlazi iz Juventusa, ali ne u Španjolsku!

Već tjednima Barcelona pokušava dogovoriti transfer Miralema Pjanića, ali izgleda da na kraju nisu uspjeli. Juventus traži Frankieja de Jonga ili Arthura, dok Barcelona nije spremna pustiti prvog, dok drugi igrač ne želi u Torino.

Propao transfer Pjanića

Miralem Pjanić koji ima 30 godina veznjak je kojeg Barcelona želi dovesti. Internacionalac Bosne i Hercegovine je već bio dogovorio detalje ugovora sa klubom iz Katalonije, te je odbio ponude Chelseaja, Uniteda i PSG-a.

Međutim, nova izvješća iz Španjolske objašnjavaju zašto Barcelona želi Pjanića?

“Izvještaj kluba iz 2020. godine pokazuje zašto Pjanić treba Barceloni. U tom izvještaju se navodi kako bi na određenim pozicijama u timu prednost trebali dobiti nešto iskusniji igrači. Također se navodi kako bi nešto iskusnijim igračima bilo potrebno manje vremena da se prilagode novoj sredini, te bi od prvog dana mogli igrati na najvišoj razini. Navodi se kako su 30-godišnjaci tehnički i taktički bolji, te imaju bolji postotak točnih dodavanja od mlađih nogometaša.”

No, sada talijanski mediji navode da bi Miralem Pjanić mogao nastaviti svoju karijeru u PSG-u. Navodno će francuskog prvaka preuzeti Massimiliano Allegri, a on i Pjanić se poznaju iz Juventusa.

Navodno bi u suprotnom smjeru trebao doći Marco Verratti. Talijan je napustio Pescaru prije osam godina i sada je postao ključni igrač PSG-a sa kojim je nevjerojatnih sedam puta bio prvak Ligue 1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!