NaslovnicaVijestiPROŠAO LJEKARSKE PREGLEDE: Messi nije zadovoljan pojačanjem koje Barcelona planira dovesti!

PROŠAO LJEKARSKE PREGLEDE: Messi nije zadovoljan pojačanjem koje Barcelona planira dovesti!

Prošao ljekarske preglede. Messi nije zadovoljan pojačanjem koje Barcelona planira dovesti! Barcelona se kako stvari stoje približila potpisivanju 25-godišnjeg braniča iz Sao Paula, Rodrigo Caioa, kao igrača koji je već prošao medicinske preglede sa španjolskim gigantima pred transfer u klub.

PROŠAO LJEKARSKE PREGLEDE

Prema riječima Don Balona, brazilski giganti Sao Paulo su potvrdili da je branič u prošlosti prošao medicinske preglede sa Barcelonom, te da za njegovo potpisivanje klub traži oko 18 milijuna eura.

U izvješću se također navodi da postoji samo potpisivanje ugovor i službena potvrda prije nego što Caio službeno postane igrač Barcelone, nešto što brojne zvijezde kluba ne gledaju baš zainteresirano.

Don Balonovo izvješće također primjećuje da Lionel Messi zajedno sa igračima kao što su Luis Suarez i Gerard Pique uopće nisu zainteresirani za ovo pojačanje, jer vjeruju da Caio, koji ima 25 godina i nikada nije igrao izvan Brazila, neće imati mnogo toga za ponuditi.

Jasno je vidjeti da Barci trebaju pojačanja u obrani s obzirom na nedavne ozljede koje su zadobili Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen, ali s obzirom na činjenicu da je klub upravo potpisao Jeison Murilla iz Valencije na posudbu, ovo pojačanje izgleda kao malo nepotrebno.

Klub već ima Clementa Lengleta i Piquea koji igraju u obrani, a netko bi pomislio da bi još jedan branič sve što im treba da budu pokriveni u tom području dok se Umtiti i Vermaelen ne oporave.

To, u kombinaciji sa činjenicom da Caio izgleda kao igrač koji će unazaditi Barcelonu sa 18 milijuna eura, čini se da se Barcelona uspaničila u pokušajima da poboljšaju svoje mogućnosti u obrani.

Ako Caiov transfer bude realizovan, bit će zanimljvo vidjeti kakvu ulogu će imati Brazilac na Nou Campu, pogotovo s obzirom na činjenicu da će najvjerojatnije biti četvrti u redoslijedu kojeg vodi Pique, Lenglet i Murillo.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!