NaslovnicaVijestiProsinečki nakon Armenije: Bilo je propusta, ali...

Prosinečki nakon Armenije: Bilo je propusta, ali…

BiH je upisala pobjedu protiv Armenije (2:1) na otvaranju kvalifikacija za Euro 2020, a selektor Robert Prosinečki zadovoljan je osvajanjem tri boda, iako priznaje da je bilo propusta.

Nogometna reprezentacija BiH sinoć je na Grbavici slavila protiv Armenije rezultatom 2:1 u okviru prvog meča kvalifikacija za EURO 2020 grupe J. Strijelci su bili Krunić u 33. minuti i Milošević u 80. za BiH, dok je za Armeniju pogodio Mkhytarian u 90. minuti iz penala.

Moramo biti zadovoljni, startali smo pobjedom. U utorak dolazi Grčka, koja je godinama nezgodna reprezentacija koja igra takav nogomet kakav igra, kazao je nakon večerašnje pobjede nad Armenijom selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki.

Na pitanje novinara kako vidi utakmicu protiv Armenije, kazao je:

“Utakmica sa dva lica. Nismo mogli uhvatiti ritam u kojem su oni igrali kroz kontre i stvarali neke prilike. Uz sve to, mormo biti zadovoljni, startali smo pobjedom. U utorak dolazi Grčka, koja je godinama nezgodna reprezentacija koja igra takav nogomet kakav igra”, kazao je Prosinečki.

Da li je bilo propusta?

“Sigurno da je bilo propusta, o tome ćemo pričati, ali bilo je i jako dobrih stvari. Nije bilo na nivou na kojem smo željeli, ali od mene čestitke Armeniji, siguran sam da mogu svima napraviti problem. Imamo dva dana do naredne utakmice, trebamo se rekuperirati, vidjeti šta je sa povredama i sa ostalim igračima koje smo čuvali”, dodao je Prosinečki.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!