NaslovnicaVijestiProšle godine završio karijeru u Bochumu a nakon godinu dana iz vedra...

Prošle godine završio karijeru u Bochumu a nakon godinu dana iz vedra neba dobio 670.000 eura!

Prošle godine završio karijeru u Bochumu a nakon godinu dana iz vedra neba dobio 670.000 eura! Bivši igrač Bochuma i Freiburga dobio je neočekivan poklon kada mu je na adresu stiglo pismo u kojem se navodi da je pogodio loto brojeve te da je osvojio 12 miliona kruna.

Prošle godine završio

Nakon završene sezone, Danac Tommy Bechmann je u zasluženoj mirovini. Vjerojatno je u mirovinu stigao kao dobro situiran, nakon što je sedam godina igrao  u njemačkoj Bundesligi, a potom i u Danskoj prvoj ligi, na zalasku karijere.

On već neko vrijeme uživa sa svojom obitelji, naravno u zasluženoj mirovini a s vremena na vrijeme odigra i loto brojeve, kako kaže, to mu je tradicija već godinama. Nedavno je dobio pismo u kojem stoji da je pogodio loto brojeve te da je osvojio 12 miliona kruna odnosno 670.000 eura.

>> Novi rat u Španiji: Razlog za paniku ili potpaljivanje vatre od strane Katalonaca? Da li su ovo riječi Ronalda koje prekidaju njegovu avanturu sa Realom?

“Prvo sam provjerio ko mi je poslao pismo. Ispalo je da je pošiljatelj bio isti kao i kad sam primio obavijest da sam osvojio 12 kruna.“ rekao je korz smijeh Bechmann.

[su_bonus]

“Tada da sam stvarno shvatio da sam pogodio loto brojeve”, rekao je 35-godišnji Bechmann , koji još ne zna kako će potrošiti novac.

“Pa, zasigurno ćemo priuštiti malo duži zimski odmor”, nasmiješio se Tommy, dodajući: “Godinama sam igrao loto, i to je uvijek iste brojeve – datumi rođenja moje djece.” za kraj je reko Bechmann koji je u karijeri u Bundesligi odigrao 131 utakmicu i postigao 21 pogodak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!