NaslovnicaVijestiProšlo ljeto bio na klupi Dinamo Zagreba, a sada potpisuje za talijanskog...

Prošlo ljeto bio na klupi Dinamo Zagreba, a sada potpisuje za talijanskog velikana!

Nekadašnji igrač Dinamo Zagreba i trenutni igrač Verone Amir Rrahmani potpisuje za Napoli, objavio je Gazzetta dello Sport. Uz njega bi trebao u Napoli krenuti i Sofyan Amrabat, a Verona će dobiti za njih oko 30 milijuna eura.

Prošlo ljeto bio na klupi Dinamo Zagreba, a sada potpisuje za talijanskog velikana!

Amir Rrahmani je prošlog ljeta napustio Dinamo Zagreb i otišao je u Veronu za oko dva milijuna eura, te ga sada čeka transfer karijere, jer bi trebao potpisati petogodišnji ugovor sa talijanskim Napolijem.

Amir Rrahmani je kapetan reprezentacije Kosova i on je u prošloj sezoni bio zamjenski igrač na poziciji braniča, ali zna igrati i na beku.

2016. godine je stigao u Dinamo Zagreb iz Splita, te je svoju prvu sezonu proveo na pozajmici u Lokomotivi. Možemo slobodno reći da je ove sezone oduševio u Seriji A u kojoj je za Veronu odigrao 16 utakmica.

Napoli je trenutno na osmoj poziciji nakon 17 odigranih kola, dok je Verona na 12-om mjestu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!