NaslovnicaVijestiPROŠLO LJETO VRIJEDIO 60 MILIJUNA EURA I TREBAO DOĆI U LIVERPOOL: Njegova...

PROŠLO LJETO VRIJEDIO 60 MILIJUNA EURA I TREBAO DOĆI U LIVERPOOL: Njegova godina se u potpunosti okrenula – sada za samo 20 milijuna odlazi u Španjolsku!

Nabil Fekir je imao čudnih 12 mjeseci. Prošlog ljeta, Francuz je bio blizu potpisivanja ugovora za Liverpool od 60 milijuna eura.

PROŠLO LJETO VRIJEDIO

No, unatoč slikama koje su procurile i koje pokazuju kako zapravo pozira u Liverpoolovom dresu, taj transfer se u posljednjem trenutku raspao zbog neuspjelog medicinskog pregleda.

Smatralo se da se njegovo koljeno pokazalo kao prekidač za Redse.

Sezona 2018/19 nije bila spektakularna za Feira, ali je još uvijek imao dobru sezonu.

On je postigao 12 golova u 39 nastupa za Lyon dok je francuska ekipa završila na trećem mjesto u Lyonu.

Međutim, to nije spriječilo francusku ekipu da proda veznjaka.

Godinu dana nakon tog neuspjelog Liverpoolovog poteza, on je sada potpisao za Real Betis za samo 20 milijuna funti.

Španjolci su očito bili oduševljeno što mogu poželiti dobrodošlicu Fekiru,  pišući na svojoj web stranici: “S dolaskom Fekira, Real Betis stječe kreativnost i izvrsnu tehničku kvalitetu.”

Sa samo 20 milijuna funti, Fekir bi se mogao pokazati dobrim transferom za španjolski klub.

Francuz ima internacionalni pedigre, nakon što je igrao 21 utakmicu za svoju zemlju.

ON je također bio dio njihove pobjedničke ekipe na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Nije ni njegova cijena toliko smanjena zbog starosti. Fekiru je i dalje 26 godina, što znači da mu je još uvijek ostalo najboljih godina u nogometu.

S obzirom na njegov uspjeh u proteklih nekoliko mjeseci i za Lyon i za Francusku, ne bi bilo iznenađenje da bude jedan od najboljih igrača u La Ligi sljedećih nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!