NaslovnicaVijestiProtivnik Hrvatske na Euru ostao bez sedam igrača zbog koronavirusa!

Protivnik Hrvatske na Euru ostao bez sedam igrača zbog koronavirusa!

Sedam škotskih nogometaša nisu išli na prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske u srijedu, jer je veznjak John Fleck bio pozitivan na koronavirus, izvještavaju engleski mediji.

Protivnik Hrvatske

Grant Hanley, John McGinn, Stephen O’Donnell, Nathan Patterson i David Marshall su ostali u kampu, jer reprezentacija Škotske nije spremna riskirati novu zarazu pred Europsko prvenstvo koje počinje za osam dana.

Nogometni savez Škotske je u utorak izjavio da je Fleck pozitivan na koronavirus i da je u samoizolacij. Steve Clark je imao samo 19 igrača na raspolaganju protiv Nizozemske protiv koje su uprkos tome remizirali. Dva puta su vodili u tom susretu, ali zahvaljujući dva gola Depaya, Nizozemci su ostali neporaženi.

Škotska se nalazi u skupini D na Europskom prvenstvu sa Hrvatskom, Češkom i Engleskom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!