NaslovnicaVijestiPrva izjava Franka Lamparda nakon otkaza!

Prva izjava Franka Lamparda nakon otkaza!

Frank Lampard je prekinuo svoju šutnju nakon što ga je Chelsea otpustio. Nakon što je loša forma ostavila momčad na devetom mjestu u Premier ligi, Lampard je dobio otkaz u manje od dvije godine, a sada se očekuje da će zamijeniti bivši menadžer Borussije Dortmunda i PSG-a Thomas Tuchel.

Prva izjava Franka

Otkaz je potvrđen u ponedjeljak ujutro, a Lampard, Chelseajev rekorder svih vremena, oglasio se na Instagramu.

Bivši veznjak Engleske zahvalio se navijačima na ‘nevjerojatnoj podršci’ i izrazio ponos zbog načina na koji je uspio integrirati akademske igrače u prvu momčad.

Unatoč tome što je zahvalio vlasniku Romanu Abramoviću za priliku nije mogao sakriti razočarenje što nije imao vremena ove sezone da pvoede klub naprijed i dovede ih na sljedeću razinu.

“Bila mi je čast voditi Chelsea, klub koji je tako dugo dio mog života”, napisao je Lampard.

“Prvo bih žeio zahvaliti navijačima na nevjerojatnoj podršci koju sam dobio u posljednjih 18 mjeseci. Nadam se da znaju što mi to znači.”

“Kada sam preuzeo ovu ulogu, shvatio sam izazove koji su pred nama u teškom vremenu za nogometni klub.”

“Ponosan sam na postignuća koja smo postigli i ponosan sam na mlade igrače iz akademije koji su zakoračili u prvu momčad i tako dobro nastupali. Oni su budućnost kluba.”

“Razočaran sam što ove sezone nisam imao vremena povesti klub naprijed i dovesti ga na sljedeću razinu.

“Želim zahvaliti gospodinu Abramoviču, odboru, igračima, trenerskom timu i svima u klubu na njihovom trudu i predanosti, posebno u ovim nezapamćenim i izazovnim vremenima.

“Želim momčadi i klubu svaki uspjeh u budućnosti.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!