NaslovnicaVijestiPrva izjava Virgil van Dijka nakon što se pridružio Liverpoolu

Prva izjava Virgil van Dijka nakon što se pridružio Liverpoolu

Napokon su došle dobre vijesti za navijače Liverpoola. Van Dijk se službeno pridružio klubu sa Anfielda. Nizozemac je od ljeta bio glavna meta Jurgen Kloppa i izgledalo je da će Liverpool završiti ovaj transfer prije početka sezone.

Prva izjava Virgil van Dijka

Međutim, na kraju su se morali odvojiti od bilo kakvog potencijalnog transfera nakon što ih je Southampton prijavio za ilegalan pristup igraču.

U neugodnoj epizodi za klub, Liverpool je izrazio žaljenje u svom priopćenju.

“Liverpool želi da izrazi svoje žaljenje zbog nedavnih medijskih nagađanja glede Southamptona i transfera igrača između dva kluba”, napisao je Liverpool.

“Ispričavamo se vlasniku, upravnom odboru i navijačima Southamptona za bilo kakav nesporazum glede Virgil van Dijka.”

[su_no1forfootball]

“Poštujemo položaj Southamptona i možemo potvrditi da smo okončali bilo kakav interes za igrača.”

Van Dijk u prošlosti nije imao nikakve tajne da se želi preseliti u Liverpool i čak je ljeti podnio zahtjev za transferom kako bi pokušao potaknuti prelazak na Anfield.

I sada je postavio objavu nakon što je objavljena vijest da je prešao u Liverpool.

Uključeno u poruku, Van Dijk je izjavio kako je oduševljen što će postati Liverpoolov igrač i obećao je da će dati sve od sebe u jednom od najvećih klubova na svijetu.

[su_live_koeficijenti]

Sa Van Dijkom u srcu obrane, konačno se može riješiti Liverpoolova obrambena slabost.

Naknada za 26-godišnjaka je iznosila ogrmonih 75 milijuna funti, što ga je učinilo najskupljim braničem svih vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!