NaslovnicaVijestiPRVA TRANSFER BOMBA: Veratti stiže u Barcelonu, a mijenja ga Pogba!

PRVA TRANSFER BOMBA: Veratti stiže u Barcelonu, a mijenja ga Pogba!

Kako navodi španjolski Mundo Deportivo, Paris Saint-Germain spreman je na prodaju jednog od najboljih veznjaka na svijetu, Marca Verrattija, u Barcelonu, a zamijenit će ga Juventusov Paul Pogba.

verratti pogba

Marco Verratti je već upoznat sa činjenicom da ga se Paris Saint-Germain želi riješiti i već je počeo tražiti novi klub, a kao najvjerovatnija nova destinacija spominje se Barcelona. Španjolski mediji također navode da Verratti ne bi imao ništa ni protiv prelaska u Premier ligu, a navodi se da je već dobio ponude Manchester Uniteda, Manchester Cityja, te Arsenala i Chelseaja.

Prodaja talijanskog veznjaka bi smanjila konkurenciju u veznom redu “parižana”, te bez sumnje obogatila njihov budžet i pružila mogućnost dovođenja reprezentativca Francuske, Paula Pogbe, za kojeg se već tvrdi da je najbolji veznjak na svijetu u ovom trenutku.

Bivši igrač Barcelone, legendardni Xavi Hernandez, izjavio je da bi volio vidjeti mladog Verrattija jednog dana na Camp Nou, ali ostaje nam da vidimo da li će doći do transfera.

Barcelona je prošlog ljeta zagrizla upravo za Juventusovu desetku, Paula Pogbu, ali bezuspješno. Sada će po svemu sudeći dobiti veliku konkurenciju iz Francuske, ali ukoliko ne uspiju dovesti Pogbu, prioritet broj dva katalonskog giganta je talijanski reprezentativac kojem su izlazna vrata širom otvorena.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!