NaslovnicaVijestiPrvi gol Josipa Iličića u Ligi prvaka i to kakav: "Očigledno ne...

Prvi gol Josipa Iličića u Ligi prvaka i to kakav: “Očigledno ne znam zabijati normalne golove” (VIDEO)

Slovenski reprezentativac uživa u najboljem nogometu svog života. Njegovi sjajni nastupi također su se preselili na europsku scenu, gdje, baš kao i u Serie A ne nedostaje atraktivnosti.

Talijanska Atalanta pobijedila je Valenciju s 4-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Milanu. Jedan od golova, možda i najatraktivniji na meču, dao je slovenski nogometaš Josip Iličić.

Transfer glasine: Napadač od 100 miliona želi u United, Inter “krade” igrača Napoliju, Juventus na ljeto kupuje u Chelseaju

“Atalanta više nije iznenađenje. Dobro smo se pripremili za utakmicu i protivniku ništa nismo prepustili. Šteta je primiti  pogodak, ali potpuno smo onesposobili Valenciju, koja je kvalitetan tim”, rekao je Iličić za Sky Sport Italia nakon utakmice.

Pored Iličića, Hans Hateboer je zabio dva puta a gol je postigaoi Rem Freuler. “Zatvorili su me dva puta pri šutu sa lijevom nogom, tako da sam treći put pokušao desnom i završilo je dobro. U drugom dijelu pokušao sam loptu iz blizine zabiti u mrežu, ali očito ne mogu postizati “normalne” golove “, našalio se Iličić.

Borba za četvrtfinale Lige prvaka nastavit će se uzvratnom utakmicom na Mestalli 10. ožujka a gol Iličića možete pogledati OVDJE.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!