NaslovnicaVijestiPRVI KOJEM JE TO USPJELO: Mladi Baskijac iz Real Sociedada se upisao...

PRVI KOJEM JE TO USPJELO: Mladi Baskijac iz Real Sociedada se upisao u historiju

Iako je Real Sociedad sinoć izgubio kod kuće od ekipe Alavesa, jedan igrač domaće ekipe će se sjećati svog nastupa u ovom meču tijekom cijelog života. U igri je proveo svega pet minuta što je bilo dovoljno da se upiše u historiju kluba ali i La Lige.

Španjolska La Liga jučer je ispratila prvog igrača u nogometni svijet, koji je nastupio u službenom susretu lige a da je rođen nakon 2000. godine. Riječ je o rosnom mladiću po imenu Ander Barrenetxea, koji je pet minuta prije kraja utakmice između Real Sociedada i Alavesa po prvi put u karijeri ušao u igru u seniorskoj konkurenciji i odmah se upisao u historiju.

PROŠAO LJEKARSKE PREGLEDE: Messi nije zadovoljan pojačanjem koje Barcelona planira dovesti!

Barrenetxea je postao prvi nogometaš rođen u 21. stoljeću koji je zaigrao u službenoj utakmici španjolskog prvenstva, a to mu je uspjelo od ruke samo nekoliko dana prije 17. rođendana, kojeg će proslaviti 27. prosinca.

Ovaj mladić igra na poziciji napadača, a za oko trenera Asiera Garitana zapao je pružajući  izvrsne nastupe u mladoj ekipe Sociedada a za reprezentaciju Španije do 18 godina, odigrao je četiri utakmice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!