NaslovnicaVijestiPrvi skandal u saudijskom nogometu nakon dolaska megazvijezda: Ne isplaćuju plaće nogometašima

Prvi skandal u saudijskom nogometu nakon dolaska megazvijezda: Ne isplaćuju plaće nogometašima

Prvi veliki skandal oko neisplate plaća nogometašima nastao je nakon što je Saudijska Arabija postala magnet za nogometne megazvijezde. Sud je potvrdio krivicu saudijskih klubova u vezi s neisplatom plaća igračima, uključujući i Al Nassr, koji u svojim redovima ima najveću nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda.

Saudijski nogomet je privukao mnoge zvijezde poput Cristiana Ronalda i Karima Benzeme, a uskoro bi im se mogli pridružiti i Kalidou Koulibaly, N’Golo Kante i Pierre-Emerick Aubameyang.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ovo nije početak dovođenja poznatih nogometaša, jer oni već neko vrijeme dolaze u ovu zemlju, ali neki od njih su ostali bez plaća, pa su sve predali sudu koji je presudio u njihovu korist.

Krovna kuća za zaštitu prava nogometaša (FIFPRO) upozorila je igrače da ne potpisuju ugovore s klubovima iz Saudijske Arabije. Rekli su da je neisplata plaća postala stalni problem u Saudijskoj Arabiji, a ugledni Athletic je opisao zabrinjavajuću situaciju.

Potvrđeno je preko 50 radnih sporova koji uključuju klubove iz Saudijske Arabije, a jedan od takvih slučajeva je bivši igrač Premier lige, Lewis Grabban, koji je proveo tri mjeseca u Al Ahlyju. Grabban je od kluba zahtijevao više od 2,5 milijuna eura.

Na kraju je sud presudio da mu se mora isplatiti oko 1,5 milijuna eura zbog kašnjenja plaća i kršenja ugovora. Osim toga, Al Ahlyju je zabranjeno registrirati nove nogometaše sljedeće dvije godine.

Ovo nije izolirani incident, ima ih više od 50. Al Nassr, koji je nedavno doveo Cristiana Ronalda, platio je brazilskom veznjaku Petrosu 2,5 milijuna dolara i s njim je raskinut ugovor.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!