NaslovnicaVijestiPRVO GA ISTJERALI, A SADA GA PONOVO ŽELE U SVOM TIMU: Manchester...

PRVO GA ISTJERALI, A SADA GA PONOVO ŽELE U SVOM TIMU: Manchester United vraća svog bivšeg igrača!

Sportski direktor Lyona Juninho je govorio o brojnim klupskim problemima na službenoj web stranici Ligue 1 i obratio se nedavnim špekulacijama o transferu Memphis Depaya.

PRVO GA ISTJERALI

Nizozemski internacionalac bio je veliki hit otkako je prešao u Lyon iz Manchester Uniteda, što je dovelo do nagovještaja da bi se mogao vratiti u Premier ligu.

Depay je nedavno povezan kao glavna meta Tottenhama, gdje bi vrijedio 50 milijuna funti, iako je u izvještaju Daily Mirrora također spomenuto da Manchester United ima mogućnost da pokrene klauzulu o otkupu i vrati ga na Old Trafford.

To ne znači da su Crveni đavoli povezani sa konkretnim interesom za ponovno potpisivanje Depaya, ali činjenica da je to za njih opcija, sugerira da su razmišljali o tome u nekom trenutku.

25-godišnjak je svoje vrijeme u Unitedu protraćio kao mladi igrač, ali sada izgleda kao da se poboljšao i ojačao u onom što je bio njegov problem.

Ako se Manchester United odluči vratiti Depaya, izgleda da će oni biti prvi u redu za njegovo dovođenje, izjavio je Juninho.

“Manchester United ima prioritet ako se nekoliko klubova bude uključilo u utrku za njega,” rekao je Brazilac.

“Ali do sada nismo dobili niti jednu ponudu. Sad je stvarno sretan u Lyonu.”

“Zaslužio je kapetansku traku kao i drugi. Rudi Garcia će uskoro donijeti svoju odluku. On je tehnički vođa.”

“Razgovarat ćemo o produženju ugovora do kraja godine.”

Tottenhamu i Unitedu bi odgovaralo pojačanje poput Depaya nakon što obje ekipe trpe loše startove ove sezone, ali ostaje nam da vidimo hoće li igrač doći u iskušenje da se odluči za još jednu čaroliju u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!