NaslovnicaVijestiPRVO GA OTPUSTILI NA LJETO - A SADA GA PONOVO VRATILI U...

PRVO GA OTPUSTILI NA LJETO – A SADA GA PONOVO VRATILI U TIM: Tottenham je bio primoran da ovo uradi!

Tottenham je službeno objavio da su ponovo potpisali Michela Vorma na ugovor koji će trajati do kraja sezone.

PRVO GA OTPUSTILI

35-godišnjak je prethodno proveo pet sezona sa Spursima, gdje je odigrao 47 nastupa prije nego što je njegov ugovor istekao ovog lejta i postao je slobodan agent.

Međutim, nije mu dugo trebalo da se vrati u sjeverni London, što je potvrđeno na službenim stranicama kluba, jer napominju da je to kratkoročni ugovor do sljedećeg ljeta.

To dolazi nakon što je vratar prvog tima i kapetan klub Hugo Lloris pretrpio ozbiljnu ozljedu u Brightonu prije međunarodne pauze, sa BBC Sportom koji je primijetio da se sada očekuje da će frnacuski internacionalac biti van terena ostatak 2019. godine nakon što je dislocirao lakat.

Njegov izostanak na kraju je ostavio Paula Gazzinga kao jednog drugog starijeg stopera dostupnog Mauruciou Pochettinu, tako da je to bio razuman potez Tottenhama da se dobro osigura na toj poziciji dok se Lloris ne vrati.

Iako su imali težak početak sezone, Spursi se i dalje nadaju da će se natjecati na više frontova i tako izbjeći da ostanu u stvarnim nevoljama ako Gazzinga pokupi ozljedu ili suspenziju, sada mogu pozvati iskusnog Vorma da zakorači ako je potrebno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!