NaslovnicaVijestiPrvo pojačanje Arsenala stiglo u London: 2016. godine igrao za City, a...

Prvo pojačanje Arsenala stiglo u London: 2016. godine igrao za City, a sada na pragu prelaska u Topnike!

Obrana Arsenala je bila problem već neko vrijeme, gdje mogu igrati nekoliko utakmica da izgledaju prilično solidno, dok se iznenada može pojaviti katastrofalni nastup.

Prvo pojačanje Arsenala

Zvuči kao da bi ovo mogla biti dobra vijest za navijače Arsenala, a ESPN je objavio da je branič Flamenga Pablo Mari otputovao u London i na pragu je da potpisa za Topnike.

26-godišnji Španjolac ima zanimljivu povijest, ali također je teško procijeniti koliko će biti dobar u Premier ligi.

Man City ga je potpisao 2016. godine, ali nikada nije izgledao kao opcija prvog tima, a poslan je po raznim posudbama prije stalnog prelaska u Flamengo prošle godine.

Njegova najistaknutija čarolija u Europi stigla je u Deportivo La Coruni, gdje će zauvijek ostati upamćen po promašenom golu u posljednjem trenutku koji im je uskratio promociju, prije nego što se preselio u Brazil i postao ključni član pobjedničke ekipe Copa Libertadores.

Nije jasno da li će on samo biti potpisan kao zamjena ili ga Mikel Arteta vidi kao pravu opciju za prvu momčad, ali barem će navijači vidjeti neke akcije na transfer tržištu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!