NaslovnicaVijestiPRVO POJAČANJE JOSE MOURINHA AKO PREUZME REAL MADRID: Ovo će biti veliki...

PRVO POJAČANJE JOSE MOURINHA AKO PREUZME REAL MADRID: Ovo će biti veliki udarac za Manchester United!

Prvo pojačanje Jose Mourinha ako preuzme Real Madrid! Ovo će biti veliki udarac za Manchester United! Bivši menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho je, kako se izvješćuje, željan da Real Madrid zapečati transfer Edera Militaoa, ako bude postao njihov sljedeći menadžer.

Prvo pojačanje

Portugalac je ovog tjedna otpušten od strane Crvenih đavola i od tada je snažno povezan sa preuzimanjem Real Madrida.

Mnoge od tih glasina o Mourinhovoj budućnosti dolaze iz Don Balona, a posljednji je da je sporazum gotov za 55-godišnjaka koji će preuzeti kontrolu nad timom, dok želi braniča Portoa Militaoa da bude jedno od njegovih prvih pojačanja.

To bi odmah moglo pokvariti planove transfera njegovog starog kluba Uniteda, koji je povezan sa mladim igračem ocijenjenim na 40 milijuna eura, a nedavno je objavio i Daily Mirror.

Manchester Unitedu hitno treba novo pojačanje u obrani, dok je Mourinho dobro svjestan da će potpisivanje igrača Militaoa pokvariti planove Manchester Uniteda i da će to biti veliki udarac za njih.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!