NaslovnicaVijestiPrvo pojačanje Josea Mourinha u Romu stiže iz Arsenala!

Prvo pojačanje Josea Mourinha u Romu stiže iz Arsenala!

Jose Mourinho želi od igrača Arsenala napraviti svoje prvo pojačanje kao menadžer Rome sa dva kluba u pregovorima oko transfera, pišu izvještaji iz Italije.

Prvo pojačanje Josea

Bivši trener Tottenhama, Manchester Uniteda i Chelseaja želi pojačati vezni red Rome uoči svoje prve sezone na čelu. On želi da to pojačanje bude Arsenalov i švicarski reprezentativac Granit Xhaka.

Dva su kluba započela pregovore, iako još uvijek ništa nije dogovoreno. Tražena cijena Arsenala iznosi 25 milijuna eura (oko 21.5 milijuna funti), dok su iz Rome voljni dati 20 milijuna. Dakle, klubovi se dogovaraju oko cijene.

Mourinho je na iznenađenje svih postao menadžer Rome, samo nekoliko tjedana nakon otkaza 58-godišnjeg portugalskog menadžera iz Tottenhama.

Međutim, čini se jasnim da već planira dodati nova pojačanja u veznom redu, jer je također povezan sa svojim bivšim igračem: Nemanjom Matićem iz Manchester Uniteda.

Xhaka (28), koji je četiri godine mlađi od Matića, nije uvijek bio ključan za Arsenal u pet godina koje je proveo na Emiratesu.

Veznjak je frustrirao navijače svojim povremenim pogreškama, ali je u svoje vrijeme bio stalni oslonac svakom menadžeru u klubu, igrajući 45 utakmica prošle sezone (i osvojivši dva FA kupa u Arsenalu).

Iako će nekim navijačima Topnika biti drago da vide leđa Xhake, bit će zanimljivo vidjeti može li on uspjeti u Seriji A i pod vodstvom Mourinha.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!