NaslovnicaVijestiPRVO POJAČANJE LIVERPOOLA OVOG LJETA: Spremni platiti 70 milijuna funti za zvijezdu...

PRVO POJAČANJE LIVERPOOLA OVOG LJETA: Spremni platiti 70 milijuna funti za zvijezdu iz Francuske!

Nicolas Pepe mogao bi biti na putu u Premier ligu i Liverpool nakon što je postigao 22 gola u Ligue 1 za Lille.

PRVO POJAČANJE LIVERPOOLA

Liverpool je pojačao svoju potjeru za prestižnim napadačem Lillea Nicolasom Pepeom i prema L’Equipeu, nisu daleko od susreta sa njegovom cijenom od 70 milijuna funti.

Redsi su osvojili trofej po prvi put pod vodstvom Jurgen Kloppa prošlog tjedna kada su podigli Ligu prvaka u Madridu, ali ne očekuje se da će Liverpool stati na tome.

Liverpool ponovo želi uspostaviti snagu u europskom nogometu i da bi to postigao mora poboljšati sastav koji je već među najboljima na kontinentu.

Nizozemska – Engleska: Sudar dvije “najvruće” reprezentacije u Evropi

Pepe je jedan od rijetkih igrača na tržištu koji je sposoban odvesti šestrostruke prvake Europe na drugu razinu.

Internacionalac Obale Bjelokosti blagoslovljen je brzinom i izvanrednom završnicom, a kao rezultat toga postigao je 23 gola ove sezone, dok je Lille završio na drugoj poziciji iza PSG-a u Ligue 1 prošle sezone.

Bivši Angersov napadač povezan je sa nekim od najvećih klubova, Inter Milan nuid 62 milijuna funt, ali L’Equipe vjeruje da je Liverpool prvi u ovoj utrci i sada se približavaju dogovoru za Pepea.

Naovdno će Pepe koštati Liverpoola oko 70 milijuna funti, što je Liverpool naizgled spreman platiti.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!