NaslovnicaVijestiPrvo pojačanje Liverpoola ovog ljeta stiže iz Francuske za 44.5 milijuna funti!

Prvo pojačanje Liverpoola ovog ljeta stiže iz Francuske za 44.5 milijuna funti!

Lyon je spreman prodati Houssema Aouara ovog ljeta, a žele 44.5 milijuna funti. Prema izvještajima, za Aouara je zainteresirano mnoštvo velikih klubova, a neki od njih su Liverpool, Juventus, Chelsea, PSG i Manchester City.

Prvo pojačanje Liverpoola

RMC Sport tvrdi da je Liverpool ‘vrlo zainteresiran’ za potpisivanje Aouara, međutim, još uvijek nisu uspostavili kontakt kako bi potpisali 21-godišnju zvijezdu. Pep Guardiola je želio završiti transfer prošlog ljeta, ai Lyon je odbio njihovu ponudu nakon što su uvjerili Aouara da ostane još jednu godinu u Francuskoj.

Budući da će pandemija koronavirusa imati snažan utjecaj na transfer tržište, Lyon će sada prihvatiti ponudu od oko 44.5 milijuna funti za Aouara.

Još uvijek nema službenih ponuda, ali Lyon očekuje da će nekoliko klubova na kraju ipak krenuti po igrača.

Aouar je ove sezone propustio samo tri utakmice u Ligue 1 i nestrpljiv je da nastavi igrati u Ligi prvaka kada promijeni klubove.

City se suočava sa dvogodišnjom zabranom u Ligi prvaka, dok je Liverpool upravo proslavio jednu godinu od osvajanja turnira.

Chelsea je navodno bio spreman platiti 43 milijuna funti za Aouarine usluge prije nego što je pandemija koronavirusa pogodila nogomet. Međutim, Frank Lampard je bio ograničen na dva velika pojačanja. Roman Abramović je spreman uložiti novac za dva ključna pojačanja, a Lampard očajnički želi dovesti lijevog beka i napadača u svoje redove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!