NaslovnicaVijestiPRVO POJAČANJE TOTTENHAMA OVOG LJETA: Pronašli zamjenu za Eriksena u Seriji A!

PRVO POJAČANJE TOTTENHAMA OVOG LJETA: Pronašli zamjenu za Eriksena u Seriji A!

Tottenham se bori sa Juventusom za potpis zvijezde Nicolo Zanioloa, navode izvješća u Italiji.

PRVO POJAČANJE TOTTENHAMA

Tuttosport izvješćuje da Spursi pripremaju ponudu od 45 milijuna eura za potpisivanje napadačkog veznjaka koji je prošle godine postigao šest golova.

Mauricio Pochettino nastoji dodati svojoj momčadi ovog igrača i možda će morati pronaći zamjenu za Christian Eriksena koji je rekao da bi ‘želio probati nešto novo’.

Spursi će se, međutim, suočiti sa konkurencijom Juventusom, gdje Calcio Mercato tvrdi da je šef Juventusa Fabio Paratici već u pregovorima sa Zaniolovim agentom Claudiom Vigorelijem na dodjeli nagrada ‘Football Leader’ u Napulju.

Nizozemska – Engleska: Sudar dvije “najvruće” reprezentacije u Evropi

Očigledno je da su dvije strane razgovarale o transferu u Torino za 19-godišnjeg Zaniola i Juventusov Mattie Perin bi također mogao biti uključen u tu ponudu.

Romi bi ipak više odgovarao novac za Zanioloa, a i prodaja rivalima nije nešto što praktikuju veliki klubovi, tako da bi to moglo dati prednost Tottenhamu u odnosu na Juve, iako je Zaniolo navijač Juventusa od djetinstva.

Talijanske novine La Gazzetta dello Sport su tvrdile da su Spursi poslali skauta da gleda Zanioloa u utakmici u kojoj je Roma pobijedila Juventusa sa 2-0 na Olimpicu prošlog mjeseca.

Zaniolo, okji je stigao u Rim iz Intera prošlog ljeta, kao dio dogovora koji je Radju Nainggolana odveo u drugom smjeru, postigao je šest golova u 35 nastupa na svim natjecanjima – uključujući i borbu za Ligu prvaka protiv Porta u veljači.

Njegov nagli uspon privukao je zanimanje nekoliko velikih europskih klubova, uključujući Bayern Munchen i odigrao je svoju prvu utakmicu za Italiju tijekom pobjede nad Finskom od 2-0 u ožujku.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!