NaslovnicaVijestiPSG? Ander Herrera novinarima otkrio situaciju u kojoj se trenutno nalazi!

PSG? Ander Herrera novinarima otkrio situaciju u kojoj se trenutno nalazi!

Glasine o preseljenju Andera Herrere iz Manchester Uniteda u PSG-a službeno su potvrđene. Kakava je trenutna situacija u kojoj se nalazi igrač, otkrio je upravo on sam ,španskim novinarima na okupljanju reprezentacije Španije.

Ander Herrera, prema nekim informacijama koje je javnost nedavno objavila, već je spreman da napusti Manchester United. Španskom reprezentativcu na ljeto ističe ugovor, tako da on može slobodno razgovarati i pregovarati sa zainteresiranim klubovima. Među njima je i francuski prvak PSG koji je ujedno i najbliži njegovom potpisu.

BARCELONA DOBILA VELIKU ŠANSU: Dovode zvijezdu Liverpoola u besplatnom transferu!

To je ono na što igrač trenutno fokusiran ali isključivo preko svog agenta, tako da je njegova pažnja još uvijek 100% usmjerena na Manchester United.

“Logično je da će se nešto događa jer imam tri mjeseca do kraja svog ugovora. Znao sam da će nešto od toga dospjeti u medije, smatram to kao savsim normalnim. Ja sam fokusiran na igranje nogometa, ostalo je stvar mog agenta. U igri je također i novi ugovor s Manchester Unitedom kao i odlazak negdje drugdje. Trenutno ne mogu biti fokusiran zbog nečega što će se dogoditi za četiri mjeseca. Uživam biti u najvećem klubu u Engleskoj, gdje me navijači vole. Ali stvarno, ne znam što će se dogoditi ” rekao je bivši igrač Bilbaoa i Real Zaragoze.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!