NaslovnicaVijestiPSG dobio priliku potpisati zvijezdu Arsenala po nižoj cijeni. Ima želju igrati...

PSG dobio priliku potpisati zvijezdu Arsenala po nižoj cijeni. Ima želju igrati sa Messijem

Arsenal bi se ovog ljeta trebao rastato sa svojim rekordnim potpisom Nicolasom Pepeom nakon katastrofalne tri sezone. Igrač Obale Bjelokosti je stigao u sjeverni London nakon odlične sezone u Francuskoj sa Lilleom, ali svoju cijenu nikada nije opravdao u Engleskoj, tako da je sada na izlaznim vratima.

Foot Mercato danas izvještava da je prvak Ligue 1 PSG dobio priliku da potpiše Pepea i vrati ga u francusku. S obzirom na to da je novi sportski direktor PSG-a Luis Campos imao dobar odnos sa Pepeom iz njihovog zajedničkog vremena u Lilleu, ponovno okupljanje bi doista moglo biti u planu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To je transfer koji bi imao smisla za momčad sa Park Prinčeva. Angel Di Maria bi ovog ljeta trebao napustiti francusku prijestolnicu, pa bi Pepe bio kao zamjena. Povratak u ligu u kojoj je nekada bio tako uspješan također bi bila primamljiva za Pepea.

Reprezentativac Obale Bjelokosti želi napustiti Arsenal ovog ljeta. Navodno je imenovao novog agenta koji će se pobrinuti za njegovu budućnost i ako bi uspio ostvariti prelazak u PSg ovog ljeta, Pep bi nedvojbeno bio zadovoljan. Priliku da igra uz Lionela Messija, Kyliana Mbappea i Neymara bilo bi nevjerojatno teško odbiti nakon teških sezona u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!