NaslovnicaVijestiPSG doveo veznjaka za 40 milijuna eura

PSG doveo veznjaka za 40 milijuna eura

PSG nastavlja pojačavati momčad za iduću sezonu, a novi prvak Francuske dovest će Vitinhu iz Porta za kojeg će platiti odštetu od 40 milijuna eura.

Navodi se da je klub iz Pariza u petak dogovorio sve uvjete s Portom, te da je ponuda konačno prihvaćena, a sve će najvjerojatnije biti završeno do kraja ovog tjedna, kada bi transfer trebao biti službeno objavljen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

PSG će na ime Porta platiti 40 milijuna eura, što je drugi veliki posao ove momčadi u posljednjih nekoliko dana.

Ranije je Porto, također za 40 milijuna eura, prodao veznjaka Fabija Vieru Arsenalu i tako je u samo nekoliko dana zaradio 80 milijuna eura.

Ranije je PSG osigurao otkup ugovora Nune Mendesa od Sportinga, također za cca 40 milijuna eura, točnije za 38 milijuna na kraju.

Vitinha se početkom prošle sezone vratio iz Wolvesa u Porto jer ovaj engleski klub nije htio platiti 20 milijuna eura za njegove usluge, a za Porto je ispalo duplo bolje jer su samo godinu dana kasnije ovog igrača prodali za 40 milijuna eura.

Ovo je prvi potpis novog klupskog savjetnika Luísa Camposa koji je došao kao glavni sportski savjetnik, a navodi se da mu je ovaj igrač bio jedan od prioriteta.

Prošle sezone Vitinha je za Porto odigrao ukupno 47 utakmica, zabio je četiri gola i postigao pet asistencija.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!