NaslovnicaVijestiPSG dovodi dvije zvijezde iz Barcelone za 160 milijuna eura

PSG dovodi dvije zvijezde iz Barcelone za 160 milijuna eura

Prema najnovijim izvještajima, Ousmane Dembele je vrlo blizu prelaska u redove PSG-a, a pregovori su već u poodmakloj fazi. Kako prenosi RMC Sport, 26-godišnjak ima klauzulu za otkup vrijednu 50 milijuna eura, no valja požuriti jer ista vrijedi samo do 31. srpnja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon tog datuma, klauzula će se povećati na impresivnih 100 milijuna eura. Dembele je šest godina nosio dres Barcelone, koja ga je prijevremeno dovela iz Borussije Dortmund za 135 milijuna eura. Unatoč nekim razočaranjima, PSG ima velike planove za ovog talentiranog igrača.

Prema najnovijim izvješćima, PSG je također pokrenuo operaciju s ciljem dovođenja Pedrija u svoje redove. Luis Enrique, trener PSG-a, jasno je dao do znanja vodstvu kluba da učine sve što je u njihovoj moći kako bi realizirali ovaj transfer.

Oduševljen ovom idejom je i sam Pedri, koji bi rado ponovno surađivao s trenerom koji ga je vodio u Barceloni. Međutim, PSG mora djelovati brzo jer Pedrijeva niža otkupna klauzula vrijedi još samo tri dana, nakon čega će se znatno povećati.

Prema izvješćima francuskih medija, Pedri može biti kupljen za 110 milijuna eura sve do navedenog datuma. Luis Enrique je istaknuo Pedrija kao idealnu zamjenu za Marca Verrattija, koji je na putu prema Saudijskoj Arabiji. Ukoliko PSG ponudi 110 milijuna eura za Pedrija, Barcelona će biti obvezna omogućiti mu pregovore s pariškim klubom.

Navijače Barcelone šokirala je opasnost od odlaska najboljih igrača, jer 20-godišnji Pedri je postao simbol nove ere nakon Messija, te se predodređuje da bude nositelj igre u idućem desetljeću. Prije tri godine, Barcelona je dovela ovog talentiranog veznjaka iz Las Palmasa za iznos od 17,5 milijuna eura. Od tada je Pedri postao nezamjenjiv igrač Barcelone, s 109 odigranih utakmica i 16 postignutih golova, te je također redoviti reprezentativac Španjolske s 18 nastupa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25...

0
Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!