NaslovnicaVijestiPSG DOVODI POJAČANJE IZ ENGLESKE: Iz Londona stiže zvijezda od 100 milijuna...

PSG DOVODI POJAČANJE IZ ENGLESKE: Iz Londona stiže zvijezda od 100 milijuna eura!

PSG dovodi pojačanje iz Engleske. Iz Londona stiže zvijezda od 100 milijuna eura. PSG je spreman napraviti transfer od 100 milijuna funti za Tottenhamovog veznjaka Christiana Eriksena na zimskom prijelaznom roku, jer nisu uspjeli to da urade ovog ljeta.

PSG DOVODI POJAČANJE

26-godišnji Danac još uvijek nije potpisao novi ugovor koji mu je Tottenham ponudio ovog ljeta, uz pregovore u tijeku – i to je upozorilo europske klubove.

PSG već dugo želi Eriksena, ključnog igrača za menadžera Spursa Mauricio Pochettina, te je objavio svoj interes prije Svjetskog prvenstva.

No, Spursi očajnički žele da zadrže Eriksena koji je postigao 14 golova i napravio 10 asistencija prošle sezone..

Tottenham je bio jedini top klub koji nije potpisivao igrače tijekom prijelaznog roka, a Pochettino je jasno dao do znanja Danielu Levyju da ne želi da se Erisken proda.

Pochettino ima vrlo blizak odnos sa Eriksenom i večerao je sa veznjakom prije Svjetskog prvenstva ovog ljeta.

>> POSTAVI BESPLATNU PROGNOZU!

Eriksenu je ostalo dvije godine u njegovom trenutnom ugovoru, ali za razliku od mnogih drugih velikih klubova – Harryja Kanea, Dele Allija, Davinsona Sancheza, Erik Lamele i Son Heung-mina – još nije potpisao novi ugovor.

Real Madrid je već pokazao svoj interes za Eriksena kako bi zamijenili hrvatkog veterana Luku Modrića, međutim ništa se nije ralizovalo, što ne znači da neće u siječnju.

A sada je PSG spreman potrošiti velike novce kako bi Thomas Tuchelu dodali ovog veznjaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!